Voor alle bestelling binnen Nederland gratis verzending vanaf €5,-

Onze producten worden door PostNL bezorgd. Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. In dat geval ziet u in uw Bestelstatus een 3S nummer bij de bestelling. Met dit nummer kunt u op de site van PostNL het verzendtraject van uw pakket volgen.

In Nederland kunt u de bestelling op een door u gekozen adres laten bezorgen. Voor adressen in België en andere Europese landen kan de levering 1-2 dagen in beslag nemen.

Voor 16.00 uur besteld is volgende dag in huis! (mits PostNL op de betreffende dag, op uw adres, post bezorgt). Doordat PostNL niet meer op maandag bezorgt worden de bestellingen in het weekend tegenwoordig op dinsdag bezorgd.

 Besteld op:  Bezorgd op:
 maandag  dinsdag
 dinsdag  woensdag
 woensdag  donderdag
 donderdag  vrijdag
 vrijdag  zaterdag
 zaterdag  dinsdag
 zondag  dinsdag

 

Verzendkosten

De verzending binnen Nederland is gratis vanaf 5 euro. Voor bestellingen met een totaalwaarde onder de 5 euro worden €1,50 verzend- en handelingskosten in rekening gebracht.
Voor alle bestellingen naar andere Europese landen dan Nederland worden vaste verzendkosten/handelingskosten van €1,95 in rekening gebracht.
 
Betaalmethode
Heeft u bij betaalmethode gekozen voor een bankoverschijving dan kunt u het aankoopbedrag o.v.v. uw bestelnummer overmaken naar:
Rekeningnummer: NL36 INGB 0007602717 t.n.v. Red Retail
BIC Nummer: INGBNL2A