Alle bestellingen boven €4,99 binnen Nederland worden standaard gratis verzonden middels brievenbuspost. 

Verzendmethoden:
Normale verzending: Brievenbuspost, 1-2 dagen
Track&Trace: Brievenbuspakketje, 1 dag
Normale verzending Buitenland: Brievenbuspost, 2-4 dagen

Brievenbuspost wordt bezorgd op dinsdag t/m zaterdag.

Kostenoverzicht
   Binnen NL  Buiten NL
 Normale verzending(orderbedrag onder €4,99)  €1,50  €2,95
 Normale verzending(orderbedrag boven €4,99)  Gratis  €2,95
 Track&Trace  €3,95  nvt
 Track&Trace(orderbedrag boven €70)  Gratis  nvt
 

Onze producten worden door PostNL bezorgd. Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. In dat geval ontvang je per mail een Track&Trace link bij de bestelling. Met deze link kan je op de site van PostNL het verzendtraject van het pakket volgen.

Voor adressen in België en andere Europese landen kan de levering 2-4 dagen in beslag nemen.

Voor 16.00 uur besteld is volgende dag in huis! (mits PostNL op de betreffende dag, op jouw adres, post bezorgt). Doordat PostNL niet meer op maandag bezorgt worden de bestellingen in het weekend tegenwoordig op dinsdag bezorgd.


Track&Trace
Levering is de volgende dag met uitzondering van zondag.

Verzendkosten
Verzending binnen Nederland is gratis vanaf €4,99 euro. Voor bestellingen met een totaalwaarde onder de €4,99 worden €1,50 verzend- en handelingskosten in rekening gebracht. Voor alle bestellingen naar andere Europese landen dan Nederland worden vaste verzendkosten/handelingskosten van €2,95 in rekening gebracht. Kies je voor normale verzending dan wordt het product met de gewone brievenbuspost bezorgd. Let wel op dat deze post niet volgbaar is en een grotere kans op vertraging heeft. Wil je het pakketje kunnen volgen en zeker zijn van volgende dag bezorging dan kies je voor Track&Trace. De extra kosten voor deze service zijn €3,95.

Betaalmethode
Heb je bij betaalmethode gekozen voor een bankoverschijving dan kunt je het aankoopbedrag o.v.v. het bestelnummer overmaken naar:
Rekeningnummer: NL36 INGB 0007602717 t.n.v. Red Retail
BIC Nummer: INGBNL2A