iPhone Schroevendraaier Pentalobe
Prijs: €2,99
  • Bij afname van 5 stuks is de prijs per stuk €2,79
  • Bij afname van 10 stuks is de prijs per stuk €2,49
  • Bij afname van 50 stuks is de prijs per stuk €2,19
Op voorraad
Model: i1536

  Gratis verzending al vanaf €5,-

  Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*

  30 dagen bedenktijd

-
+

iPhone Schroevendraaier Pentalobe

o.a. geschikt voor iPhone 4, 5, 6, 7 en 8.

Speciale iPhone (5 hoekige) schroevendraaier voor het openmaken van een iPhone. O.a. voor de schroeven aan weerszijden van de oplaad ingang van uw iPhone 4/4s/5/5s/5c/6/6s/7/8/plus. Alle Apple iPhone modellen vanaf de iPhone 4 zijn voorzien van pentalobe schroeven.

Deze schroevendraaier is benodigd bij het verwijderen van de schroeven aan de onderkant van de iPhone.

Mocht u de iPhone helemaal uit elkaar willen halen dan heeft u meerdere schroevendraaiers en ook ander gereedschap nodig. U kan hier ons iPhone openen gereedschapssetje vinden.

Inhoud van de verpakking:

  • 1x iPhone Schroevendraaier Pentalobe

Waarom de iPhone schroevendraaier pentalobe?

Sinds de komst van de iPhone 4S heeft apple besloten om de iPhone modellen aan de buitenkant te voorzien van pentalobe schroeven. De iPhones die daarvoor op de markt waren verschenen werden voorzien van kruiskop schroeven. Deze iPhone kruiskop schroevendraaier is ook bij ons verkrijgbaar. Aan de binnenkant van de iPhone zitten uitsluitend kruiskop schroeven maar om de behuizing los te krijgen heeft u deze schroevendraaier met pentalobe kop nodig. Bij het losmaken van de schroefjes let er dan goed op dat u deze op een veilige plaats weg legt omdat ze heel klein zijn en gemakkelijk kwijtraken. 

De iPhone schroevendraaier heeft een magnetische kop waardoor het schroefje aan de kop blijft plakken. Dit is vooral erg handig bij het weer bevestigen van de schroeven in de iPhone. Mocht u de schroeven toch kwijtraken dan kan u hier een extra setje iPhone 4/4s schroeven en hier iPhone 5/5s schroeven bestellen.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed