Bent u vaak op zoek naar uw portemonnee of naar uw pasjes. Begin dan vandaag nog met een wallet case! Nooit meer lang zoeken naar uw pasjes bij het in-checken of afrekenen. Met deze handige oplossing zitten uw pasjes namelijk vast aan uw iPhone 5 en deze heeft u natuurlijk bij de hand. Bekijk hieronder de verschillende soorten.

Product vergelijk (0)
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Sale
iPhone 5/5s/SE Wallet Case
Deze handige wallet case is een echte toevoeging aan uw iPhone. U hoeft niet met een portemonnee én ..
€19,99 €5,00
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Sale
iPhone 5/5s/SE wallet+case(muntvak)
Deze handige wallet case voor iPhone 5, 5s en SE heeft een uitklapbaar muntvak aan de achterzij..
€19,50 €5,00
Sale
Universele Smart Wallet met plakstrip
Smart Wallet met plakstrip Siliconen smart wallet met plakstrip, geschikt voor bijna alle telefoo..
€6,50 €4,99
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Sale
iPhone 5/5S Leder Pull Hoesje zwart
iPhone 5 Leder Pull Hoesje zwart Houd uw iPhone krasvrij met deze lederen case Het duurzame ..
€9,99 €4,00
Een wallet case is een hoesje of mapje voor de telefoon waar naast de telefoon zelf ook pasjes en/of briefgeld in past. Gaat u vaak op pad en gaan uw portemonnee en telefoon dan met u mee? Dan is een wallet case wellicht een goede suggestie voor u. Door dit slimme product heeft u in plaats van twee voorwerpen nu nog maar één voorwerp om op te letten. Bovendien heeft u de telefoon waarschijnlijk altijd bij de hand en daardoor uw portemonnee nu ook.
De iPhone 5 pashouder hoesjes zijn zeer geschikt om enkele pasjes in te bewaren. Dit is erg handig bij het in- en uit checken in het openbaar vervoer. Ook bij het uitgaan biedt deze hoes uitkomst om je id-kaart in te bewaren. De pashouders zijn van stevig kunststof waardoor niet alleen de iPhone maar ook de pasjes goed beschermd zijn.
In onderstaande video ziet u een korte impressie van een wallet case. Het product in de video is niet voor iPhone 5 maar afgezien van de maat zijn de wallet cases identiek.