Wij hebben de iPhone bumpers voor u ingedeeld in 3 verschillende producten die u in vele kleuren kan kopen. Deze kleuren kunt u bekijken door op het product te klikken. Voor meer informatie over de verschillen verwijzen wij u door naar de uitleg onder de producten.

Product vergelijk (0)
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Sale
iPhone 5/5s Bumper
Dit product is ook verkrijgbaar voor iPhone 6/6s - iPhone 7/8 - iPhone X/XS iPhone 5/5s..
€6,99 €4,00
Sale
iPhone 5/5s Bumper Transparant
iPhone 5/5s Bumper Transparant Elegante lichtgewicht bumper met transparante kern waardoor de iPh..
€6,99 €4,00
Sale
iPhone 5/5s TPU Bumper
iPhone 5/5s TPU Bumper Bescherm uw iPhone 5/5S met deze flexibele TPU bumper. Door het flexibele ..
€6,99 €4,00
Een bumper geeft bescherming aan de zijkanten van de telefoon. De bumper is zoals het woord al doet vermoeden een extra ruimtekussen tussen de iPhone 5 en een ander voorwerp waar de telefoon mee in aanraking komt. De bumper zorgt ervoor dat de iPhone 5 nooit het oppervlak raakt waar het wordt opgelegd. Daarmee voorkomt de bumper krassen en andere beschadigingen. In combinatie met de gratis bijgeleverde screenprotector is ook het beeldscherm beschermd tegen krassen. Doordat de bumper alleen aan de zijkanten van de Apple smartphone bedekt blijft het design gehandhaafd. Hiermee is een iPhone bumper dus niet alleen zeer handig maar ook nog eens een stijlvolle bescherming en een slimme koop. Bij Frape.nl onderscheiden wij twee soorten bumpers: De ‘TPU bumper’ en de ‘Bumper Frame’.
De iPhone 5 bumper frame is een lichtgewicht, hard plastic rand met rubber zijkantje die net over de rand van de iPhone 5/5s valt. Door deze rubberen rand is de bumper frame eenvoudig op de smartphone aan te brengen en weer te verwijderen. Bovendien zorgt deze rand ervoor dat de bumper perfect op zijn plek blijft zitten. In het hoesjr zijn openingen gemaakt bij iedere ingang/uitgang van de iPhone. Hierdoor blijft de bumper altijd om de iPhone tijdens het gebruik.
Waarom moet u deze bumper kopen? De iPhone 5 TPU bumper is een product dat in zijn geheel bestaat uit TPU materiaal. Dit materiaal is een soort stijf rubber dat voor extra bescherming zorgt aan alle kanten van de Apple iPhone. Met deze bumper kan de telefoon zonder problemen op alle oppervlakken worden neergelegd zonder dat de iPhone 5s in aanraking komt met de ondergrond. Ook in deze bumper zitten openingen bij iedere ingang/uitgang waardoor het product niet verwijderd hoeft te worden om alle poorten te kunnen gebruiken. Het TPU materiaal is zeer flexibel waardoor de bumper makkelijk op de iPhone is te plaatsten en ook zeer stevig vast blijft zitten. Door de stijfheid maar tevens flexibiliteit van het materiaal kan de iPhone 5 weer tegen een stootje.