Product vergelijk (0)
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Sale
iPhone 4/4s bumper transparant
iPhone 4/4s bumper transparant Deze bumper biedt zeer nuttige bescherming voor uw iPhone 4/4s. De..
€5,99 €4,00
Sale
iPhone 4/4s ultra dunne bumper
iPhone 4/4s ultra dunne bumper Door het minimalistische design is deze bumper uitermate geschikt ..
€6,99 €3,00
Sale
iPhone 4/4s bumper
iPhone 4 /4S Bumper Frame  Metalen bedieningsknoppen voor volume regelaar en aan/uit scha..
€5,99 €4,00
Sale
iPhone 4/4s TPU bumper
iPhone 4/4s TPU bumper Met deze zeer degelijke TPU bumper is uw iPhone 4 optimaal beschermd. Het ..
€6,99 €3,00

iPhone 4 Bumpers

Bent u op zoek naar minimalistische bescherming dan is een bumper de ideale oplossing! De benaming bumper is gebaseerd op de manier waarop deze wordt bevestigd op de iPhone 4/4S. De bumpers zitten als een soort schokbumper op de zijkanten van de iPhone 4/4S bevestigd. Hierdoor is de iPhone goed beschermd aan de zijkanten en bovendien steunt de iPhone 4 op de bumper bij het neerleggen op de voor- of achterkant. 

De bumpers zijn zeer eenvoudig aan te brengen en weer te verwijderen. Dit is in principe maar één keer nodig omdat de ingangen en knoppen van de iPhone 4 allemaal toegankelijk zijn terwijl de bumper op de iPhone zit. Hierdoor is het niet nodig om de bumper te verwijderen tijdens het dagelijks gebruik. 

In onze webshop vindt u drie verschillende soorten bumpers. Als u het design zeer belangrijk vindt dan zijn de ultra dunne bumpers het meest geschikt. Deze geven minder bescherming maar behouden wel het mooie design van de iPhone 4. Bumper frames geven veel stevigheid doordat ze van hard kunststof zijn gemaakt  met functionele rubberen randjes die goed aansluiten op de iPhone 4. Het laatste model is de TPU bumper, deze bumpers zijn in het geheel van flexibel rubber. Door de flexibiliteit en het duurzame materiaal is dit model onverwoestbaar. Zonder twijfel heeft deze bumper de langste levensduur.