08 Jun / 2017 101

Zoals je vast wel hebt ontdekt zijn er ontzettend veel hoesjes te krijgen voor iPhone 7. Maar welk hoesje past nou het best bij jouw gebruik? Hieronder vind je 5 voorbeeldsituaties en de hoesjes die daar bij passen.

Lees meer
25 Mar / 2016 416

Maak jij ook graag mooie selfies om te delen met je vrienden? Ook al lijkt het eenvoudig, het is vaak nog moeilijker dan je denkt om de perfecte foto te maken. Dit komt doordat je niet alleen de persoon vóór maar ook achter de camera bent. Met de volgende tips ben je goed voorbereid om de perfecte selfie vast te leggen!

Lees meer
15 Jul / 2015 469

De Apple Watch is een horloge met een wijzerplaat(beeldschermpje) en een horlogeband. Waarom zijn hier accessoires voor te koop en welke accessoires zijn dit dan?

Bij accessoires voor de Apple Watch moet je denken aan hoesjes voor de watch zelf, horlogebandjes, screenprotectors en oplaaddocks.  Net zoals bij een iPhone zijn deze accessoires beschikbaar om de levensduur van jouw kostbare apparaat te verlengen.

Lees meer
25 Mar / 2015 2759

Zoals iedere maand verschijnen er diverse nieuwe hoesjes in onze webshop. Vooral de nieuwste modellen worden regelmatig voorzien van nieuwe hoesjes in verschillende vormen en soorten.  Wat de nieuwste iPhone 6 hoesjes van deze maand zijn zie je in het overzicht hieronder.

Lees meer
05 Mar / 2015 2248

Bent u opzoek naar een geschikt hoesje voor uw iPhone 6 maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Door het enorme aanbod op internet is het ook erg lastig om een goede keuze te maken. Om deze reden hebben wij een top 5 opgesteld waarin wij diverse uiteenlopende iPhone 6 hoesjes bespreken. Wellicht staat in deze top 5 wel het hoesje waar u naar op zoek bent of weet u na het lezen van dit artikel in ieder geval welke hoesjes u niet wilt;).

Lees meer
17 Nov / 2014 578

Ben jij op zoek naar een geschikt cadeautje voor Sinterklaas? Wij hebben een paar leuke tips voor je op een rijtje gezet.

Lees meer
28 Oct / 2014 6086

Het komt je vast bekend voor: het “pff.. dat is lang geleden” gevoel. Je hebt jaren tegen deze mobiele telefoons aangekeken maar ze zijn toch bijna uit je geheugen verdwenen. Het is wel grappig dat een aantal van deze telefoons zo populair was dat het leek alsof iedereen hetzelfde toestel had. Met de zoektocht naar al die prehistorische modellen kwam ik ook wat oude providers tegen die mij totaal waren ontschoten zoals Libertel en Dutchtone. Kan jij ze nog herinneren?

Lees meer
22 Oct / 2014 10090

Bijna iedereen neemt de telefoon en portemonnee mee als ze van huis gaan. Je hebt dus minstens twee voorwerpen waar je zeer goed op moet letten en altijd bij de hand wilt hebben. Maar waarom zou je hier niet één van maken? Je telefoon en portemonnee in één = een Wallet Case. Wij hebben 10 verschillende soorten wallet cases voor iPhone 5 voor je op een rij gezet.

Lees meer
15 Oct / 2014 29221

We krijgen regelmatig de vraag of je een bankpasje, of ander pasje met magneetstrip, in de buurt van een telefoon kan bewaren. Aangezien wij meerdere portemonnee hoesjes(foto) in onze webshop hebben staan leek het ons een goed idee om voor eens en voor altijd duidelijkheid te geven omtrent deze zeer begrijpelijke vraag. 

Lees meer
06 Oct / 2014 1518

Veel mensen weten niet dat je telefoon in een handomdraai onbruikbaar gemaakt kan worden door een sim-adapter onjuist te gebruiken. Gelukkig kan dat op eenvoudige manier worden voorkomen door aankoop van de juiste sim-adapter én door er op de juiste manier mee om te gaan. In dit artikel lees je alles wat je moet weten.

Lees meer